Jeremy Rudge -mittatilaussatulat


Jeremy Rudge -mittatilaussatulat

Jeremy Rudge Saddlery sijaitsee Englannissa Walsallissa, yleisesti tunnetulla satulavalmistajien alueelta.Yrityksellä on kolmen vuosikymmenen yli ulottuva historia ja kokemus mittatilaussatuloiden tekemisestä ja sovittamisesta. Jeremy Rudge on kansainvälisesti tunnettu ja on useasti voittanut Iso-Britannian satulaseppäyhdistyksen sponsoroimia kilpailuja. (Society of the master saddlers)

Jokainen kokenut ratsastaja, valmentaja, eläinlääkäri, eläinkiropraktikko ja tietenkin satulan valmistaja ovat yhtä mieltä siitä, että mittatilaussatula on paras ratkaisu niin hevoselle kuin ratsastajalle, sillä satula mitataan ratsastajan ja hevosen mukaan molemmille sopivaksi. Me uskomme, että täydellisesti istuvan satulan salaisuus piilee satulan oikeassa rungon mallissa, joka on suunniteltu yksilöllisesti huomioiden hevosen rotu ja sen tyypilliset ominaisuudet. Tästä syystä Jeremy Rudge -satuloista löytyykin seitsemän eri runkomallia hevoselle!

Jeremy-Rudge -mittatilaussatulat sisältävät koulu-, -este. -yleis, -kenttä, -islanninhevos ja matkaratsastussatulat. Satuloissa on saatavilla useita nahka- ja värivaihtoehtoja, joista halutessaan asiakas voi valita mieleisensä ja suunnitella itselleen uniikin ja omanlaisensa satulan. Lisäksi ratsastaja voi vaikuttaa satulassiipien kokoon, malliin ja muotoon. Kun satula on suunniteltu täysin ratsukon yksilölliset tarpeet huomioiden, voidaan taata paras mahdollinen suorituskyky niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Monet hevosten omistajat joutuvat kokemaan loputonta satulan etsimis- ja sovitusrumbaa hevosen vaikean selän vuoksi. Jeremy Rudge -mittatilaussatula voikin olla juuri oikea vastaus niin kutsutulle ongelmaselälle.

Tässä välissä on hyvä huomioida erikseen, että Jeremy Rudge valmistaa myös matkaratsastussatuloita. Kaikki satulat saatavilla seitsemässä rungon mallissa! Eli nyt laadukkaat matkaratsastussatulat ovat saatavilla myös meidän kauttamme.

Lue lisää Jeremy Rudgen kotisivuilta.

Meiltä satulan osto onnistuu myös osamaksulla ›

Jeremy Rudge logo

previous arrow
next arrow
Slider