Satuloiden myyntivälitys


Satuloiden myyntivälitys

Otamme myyntivälitykseen laadukkaita käytettyjä satuloita, joista myyntivälitysprovisio on 20%. Erityisesti olemme kiinnostuneita uusimmista käytetyistä satuloista sekä meidän omista maahantuontisatuloistamme. Satulan omistaja vastaa satulan kunnosta ja varmistaa ennen satulan myyntivälitykseen tuomista, että satula on ehjä, runko on kunnossa ja satulassa ei ole piileviä vikoja. Me teemme satulalle vain pintapuolisen tarkastuksen. Satulan kokonaisvaltaisen kuntotarkastuksen voit teetättää myös meillä hinnaston mukaisesti.  Me vastaamme myyntivälityksen aikana satulalle koituneista mahdollisista isoista vaurioista. Emme kuitenkaan vastaa satulan sovituksesta aiheutuneista normaaleista kulumisjäljistä.

Teemme aina kirjallisen sopimuksen myyntivälityksestä satulan omistajan kanssa ja sopimuksen voi purkaa molemmin puolin ilman irtisanomisaikaa eikä tästä koidu lisäkustannuksia. Satulan omistaja on velvollinen noutamaan satulansa pois myyntivälityksestä. Voimme myös postittaa satulan, jolloin veloitamme tästä koituneet kulut.

Satulan myyntihinta sovitaan yhdessä satulan omistajan kanssa ja välitämme mahdolliset ostotarjoukset satulan omistajalle. Kun kauppa syntyy, tilitämme rahat satulan omistajan tilille 1 kuukauden sisällä ostotapahtumasta.

Kokemuksesta voimme todeta, että parhaiten liikkuvat hyväkuntoiset laadukkaat satulat. Tämä johtunee siitä, että yli 10 vuotta vanhojen satuloiden kehitystyö ei vastaa tämän päivän laatustandardeja. Hevoset ovat muuttuneet jalostuksen myötä ja satulan kehitystyö on mennyt hurjasti eteen päin, mikä tarkoittaa sitä, että hevostemme selät ovat alkaneet toivomaan laatua jo ihan terveydellisistäkin syistä. Siksi tämän hetkisten myyntivälityssatuloidemme hinnat ovat lähes poikkeuksetta yli 1000 euroa. Tämä asia on hyvä huomioida, kun mietit satulasi antamista myyntivälitykseen. Paras vaihtuvuus on laatusatuloissa.