Second hand -satulat


Second hand -satulat

Uusien satuloidemme lisäksi satulaputiikistamme löytyy laaja kokelma hyväkuntoisia laadukkaita käytettyjä satuloita. Koska meille on tärkeintä hevosen hyvinvointi, valikoimmastamme löytyy pääsääntöisesti yli 1000 euron satuloita, jotka edustavat pidemmälle kehittynyttä satulan valmistustyötä. Osa satuloista on myyntivälityssatuloita, ja loput putiikin omia satuloita. Satuloita voi tulla sovittamaan meidän toimipisteeseemme tai tilata satulabussi tallillesi. Voit myös hakea sovitteille satuloita ja sovittaa satulat omatoimisesti. Sovithan ajan aina erikseen, satulaputiikki on auki sovittuina aikoina.

Olemme tehneet pintapuolisen kuntotarkastuksen satuloille ja satulat ostetaan aina siinä kunnossa kun satulat ovat ostohetkellä. Satulalla on noin viikko sovitusaikaa, tarpeen mukaan voimme sopia pidemmän ajan, jos tilanne vaatii niin. Kun ostopäätös on tehty, satulalla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Varaathan sovitusviikolle useamman ratsastuskerran, sillä lopullisen mielipiteen satulan sopivuudesta tekee aina ratsastaja ja hevonen.

Kuvagalleriasta voit tarkastalla myynnissä olevia satuloitamme. Galleriassa ei välttämättä ole kaikkia myytäviää satuloitamme, sillä uusia käytettyjä satuloita tulee putiikkimme jatkuvasti, ja emme päivittäin ehdi lisäämään niitä galleriaamme.

Galleria tulee kevään aikana.

Meiltä satulan osto onnistuu myös osamaksulla ›

satulatbarnsby